Big Five isolatieactie [verlopen]

In vijf stappen klaar voor gasloos - Zwolse Isolatieactie

Welkom op de aanmeldpagina van de Zwolse Isolatieactie. Hier helpen we je verder als je bezig gaat met het isoleren van je huis.

De vijf beste verduurzamingsmaatregelen

Op vrijdag 27 januari heb je ons webinar gezien. Tijdens dit webinar kreeg je informatie over de vijf maatregelen die het meest opleveren bij het verduurzamen van je huis. We noemen dit de ‘big five’, naar de 5 meest bijzondere dieren die we tegenkomen op safari. Want zoeken naar de beste bedrijven als je wilt isoleren voelt soms als een tocht door de jungle. Met de Zwolse Isolatieactie doen we dit gelukkig samen! Heb je het webinar nog niet gezien, of wil je het nog een keer terugkijken? Dat kan hier.

Weet je al hoe je verder wilt met het isoleren van je huis? Of ben je er nog niet helemaal uit? Geen probleem. Wij helpen je verder!

Webinar gezien, en nu?

Zorg dan dat je een beter beeld krijgt van maatregelen die het beste zijn voor jouw huis. Dit kan op verschillende manieren:

Kijk op de site van verbeter je huis om online jouw situatie te bepalen.

Neem gratis contact op met Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeente Zwolle.

Ga rondneuzen op de verduurzamingsmarkt en kom in contact met onze geselecteerde aanbieders voor advies en prijzen.

Wil je samen met andere Zwollenaren profiteren van een mooi aanbod?

De marktmeester gaat graag voor je aan de slag! Meld je aan via het aanmeldformulier, en jouw wensen worden door de marktmeester meegenomen. Door het bundelen van alle aanvragen regelt hij een mooi, betrouwbaar en kwalitatief hoogwaardig aanbod. Door deze collectieve aanpak kan de marktmeester op zoek voor een grote groep woningen.

Waarom samen op reis met de marktmeester?

De marktmeester kent als geen andere de routes binnen isolatieland. In het oerwoud van aanbieders is het namelijk gemakkelijk om te verdwalen. Dus ga mee met de marktmeester en zet je stappen op weg naar gasloos.

Wat is de verduurzamingsmarkt?

De verduurzamingsmarkt is het marktplein voor verduurzamingsmaatregelen van de gemeente Zwolle. Het is een initiatief waarin de gemeente samenwerkt met drie gemeenten en twee provincies. Wil je meer lezen over het marktplein, ga dan naar de informatiepagina of de veelgestelde vragen.

Hoe werkt het?

Vul je gegevens in op het aanmeldformulier en geef aan over welke isolatiemaatregelen je informatie over wilt ontvangen. Heb je bijzonderheden? Deze kun je ook kwijt op het formulier.
Mocht je het formulier hieronder niet kunnen zien, ververs dan de webpagina.