Welkom op de Transform verduurzamingsmarkt van Deventer!  

Ben je op zoek naar eerlijk en objectief advies? Of weet je al welke maatregelen voor jou het beste zijn? Kies je optie en vind kwalitatieve aanbieders op het marktplein van de Gemeente Deventer.

Deventer

Energie besparen en je huis verduurzamen was nog nooit zo belangrijk als nu. Iedereen moet hiermee aan de slag. En dat is niet altijd even makkelijk, want hoe kom je aan betrouwbaar en goed aanbod?

Transform helpt je verder. Door afspraken te maken met aanbieders die je kunnen helpen om jouw huis te verduurzamen. Je kunt vertrouwen op een goed advies en goede producten en diensten.

Transform verduurzamingsmarkt

Als je je eigen woning wilt verduurzamen zijn er erg veel opties om uit te kiezen. Welke is het beste voor jouw woning? Hoe weet je zeker dat de kwaliteit van de maatregelen voldoende is? Hoe voorkom je een ellenlang proces van afstemming en voorbereiding? Transform helpt jou met het verduurzamen van je woning.

  • Hulp bij energiebesparing
  • Garantie van betrouwbaarheid
  • Ontzorging in het proces 
  • Objectiviteit en eerlijkheid is de basis

Op de verduurzamingsmarkt vind je aanbieders uit jouw regio. De aanbieders op de verduurzamingsmarkt zijn door Transform gekozen vanwege hun goede kwaliteit. Transform is namelijk onafhankelijk en is opgezet door vier gemeenten en twee provincies.

Verduurzamingsuitdaging in Deventer

Energie besparen en opwekken, regenwater afvoeren en vasthouden, zomerse koelte door groene daken en tuinen. In Deventer zijn al veel inwoners, ondernemers, instellingen en bedrijven bezig met klimaatregelen.

Om energiekosten te besparen, minder CO2 uit te stoten, om droogte of juist wateroverlast te voorkomen en om het zomers tijdens hele warme dagen een beetje koel te houden.

Kortom, om het wonen in ons huis, in onze buurt, wijk en stad aangenaam en betaalbaar te houden.

Kijk op www.deventerstroomt.nl voor een totaaloverzicht van activiteiten en mogelijkheden in de gemeente Deventer.

Klik hieronder om de veelgestelde vragen voor Deventer te lezen.

FAQ Deventer