De marktmeester

Het marktplein wordt beheerd door een marktmeester. Een onafhankelijke partij die het aanspreekpunt is voor de partijen op en rond het marktplein en die zorgt voor de afspraken tussen partijen onderling. De marktmeester is (in deze fase) aangesteld en gefinancierd door de gemeenten.

Marktmeester René van Delden stelt zich voor

"Ik ben René van Delden, 65 jaar jong en woon in Twello. Al 20 jaar werk ik in gebiedsontwikkeling aan de energietransitie. Dit samen met woningcorporaties en gemeenten. Ik heb veel ervaring in ontwikkelen en versnellen van marktinitiatieven, innovaties en ondernemen

Als jullie marktmeester sta ik klaar om te zorgen dat alles op deze verduurzamingsmarkt goed verloopt. Ik regel dat bewoners en organisaties van bewoners het aanbod vinden dat bij ze past. Ook help ik aanbieders met het presenteren van hun aanbod. Als het nodig of handig is, zorg ik voor een gesprek tussen bewoners en aanbieders.

Ik sta voor jullie klaar. Je kunt me bereiken via het contactformulier."

Het werk van de marktmeester

De meeste zaken worden door standhouders onderling opgelost. De marktmeester beheert de kwaliteit, onder andere door het organiseren van de toe- en uittreding van standhouders. Hij kan als intermediair ingeroepen worden bij geschillen en actualiseert de gedragscode.

De Marktmeester heeft drie rollen

  1. Kwaliteitsbeheerder
  2. Besluitvormingsbegeleider
  3. Gedragscode beheerder

Meedoen als aanbieder?

Ben je een aanbieder van verduurzamingsopties en wil je dat jouw aanbod ook wordt opgenomen op deze site? Neem contact op met de Marktmeester via het contactformulier.