De belofte van Transform

Energie besparen en je huis verduurzamen was nog nooit zo belangrijk als nu. Iedereen moet hiermee aan de slag. En dat is niet altijd even makkelijk, want hoe kom je aan betrouwbaar en goed aanbod?

Wij van Transform helpen je verder. Door afspraken te maken met aanbieders die je kunnen helpen om jouw huis te verduurzamen. Je kunt erop vertrouwen dat zij een goed advies geven en goede producten en diensten leveren.

De gemeenten achter Transform

De gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Zutphen werken samen met de provincies Overijssel en Gelderland onder de naam Transform. Ons doel? Zorgen dat verduurzamen nét iets makkelijker wordt. Waar je ook woont, wat je ook wilt aanpassen aan je huis, bij ons kun je terecht.

Voor onze inwoners

We hebben deze website ontwikkeld voor onze inwoners. Of je nu in je eentje aan de slag wilt met verduurzamen, of samen met je straat of wijk, stel hier je vraag. Ook met bewonersinitiatieven gaan onze aanbieders graag om tafel om te kijken hoe ze kunnen helpen. Neem dus vooral contact op met de aanbieder van je keuze!

Kwaliteit staat voorop

Alle aanbieders op de site hebben samen met de gemeenten afspraken gemaakt over wat ze doen en hoe ze hun producten en diensten leveren. Dit noemen we de Transform-gedragscode.

De beheerder van de gedragscode en van het aanbod op deze site is onze marktmeester. Hij zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en bewaakt de kwaliteit. Vragen of zorgen kun je bij hem kwijt.

Neem contact op