Welkom op de Transform verduurzamingsmarkt van Zutphen!  

Ben je op zoek naar eerlijk en objectief advies? Of weet je al welke maatregelen voor jou het beste zijn? Kies je optie en vind kwalitatieve aanbieders op het marktplein van de Gemeente Zutphen.

Zutphen

Energie besparen en je huis verduurzamen was nog nooit zo belangrijk als nu. Iedereen moet hiermee aan de slag. En dat is niet altijd even makkelijk, want hoe kom je aan betrouwbaar en goed aanbod?

Transform helpt je verder. Door afspraken te maken met aanbieders die je kunnen helpen om jouw huis te verduurzamen. Je kunt vertrouwen op een goed advies en goede producten en diensten.

Transform verduurzamingsmarkt

Als je je eigen woning wilt verduurzamen zijn er erg veel opties om uit te kiezen. Welke is het beste voor jouw woning? Hoe weet je zeker dat de kwaliteit van de maatregelen voldoende is? Hoe voorkom je een ellenlang proces van afstemming en voorbereiding? Transform helpt jou met het verduurzamen van je woning.

  • Hulp bij energiebesparing
  • Garantie van betrouwbaarheid
  • Ontzorging in het proces 
  • Objectiviteit en eerlijkheid is de basis

Op de verduurzamingsmarkt vind je aanbieders uit jouw regio. De aanbieders op de verduurzamingsmarkt zijn door Transform gekozen vanwege hun goede kwaliteit. Transform is namelijk onafhankelijk en is opgezet door vier gemeenten en twee provincies.

Verduurzamingsuitdaging in Zutphen

We staan met ons allen voor een grote opgave om de komende jaren over te stappen op duurzame energie: het energieverbruik verlagen, het duurzaam verwarmen van huizen en gebouwen, overstappen naar elektrisch koken en duurzaam opwekken van de elektriciteit.

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen, ook inwoners die zich verduurzaming niet zomaar kunnen veroorloven. Kijk op www.zutphen.nl/energie voor een totaaloverzicht van plannen en mogelijkheden in de gemeente Zutphen.

Klik hieronder om de veelgestelde vragen voor Zutphen te lezen.

FAQ Zutphen