Welkom op de Transform verduurzamingsmarkt van Zwolle!  

Ben je op zoek naar eerlijk en objectief advies? Of weet je al welke maatregelen voor jou het beste zijn? Kies je optie en vind kwalitatieve aanbieders op het marktplein van de Gemeente Zwolle.

Zwolle

Energie besparen en je huis verduurzamen was nog nooit zo belangrijk als nu. Iedereen moet hiermee aan de slag. En dat is niet altijd even makkelijk, want hoe kom je aan betrouwbaar en goed aanbod?

Transform helpt je verder. Door afspraken te maken met aanbieders die je kunnen helpen om jouw huis te verduurzamen. Je kunt vertrouwen op een goed advies en goede producten en diensten.

Transform verduurzamingsmarkt

Als je je eigen woning wilt verduurzamen zijn er erg veel opties om uit te kiezen. Welke is het beste voor jouw woning? Hoe weet je zeker dat de kwaliteit van de maatregelen voldoende is? Hoe voorkom je een ellenlang proces van afstemming en voorbereiding? Transform helpt jou met het verduurzamen van je woning.

  • Hulp bij energiebesparing
  • Garantie van betrouwbaarheid
  • Ontzorging in het proces 
  • Objectiviteit en eerlijkheid is de basis

Op de verduurzamingsmarkt vind je aanbieders uit jouw regio. De aanbieders op de verduurzamingsmarkt zijn door Transform gekozen vanwege hun goede kwaliteit. Transform is namelijk onafhankelijk en is opgezet door vier gemeenten en twee provincies.

Verduurzamingsuitdaging in Zwolle

Als de actualiteit ons één ding leert is het dat afwachten geen optie is als het gaat om duurzaamheid. Iedereen kan nu aan de slag om slim energie te besparen en meer duurzame energie op te wekken.

De uitdagingen zijn groot, maar iedereen kan op een eigen manier iets doen . Zoals het isoleren van je huis, vergroenen van je dak, kopen van tweedehands spullen, gereedschap delen met je buren of meedoen met een bewonersinitiatief in je wijk. Op Duurzaam Zwolle leggen we je uit wat je zelf kunt doen en wat de gemeente doet. En hoe we samen ervoor zorgen dat Zwolle een stad blijft waar het goed wonen, werken en leven is!

Klik hieronder om de veelgestelde vragen voor Zwolle te lezen.

FAQ Zwolle

Op dit moment is er een isolatieactie actief in Zwolle. Kijk snel op de actiepagina om te kijken of dit voor jou interessant is.