Verduurzamingsmarkt
Terug

Takkenkamp

Takkenkamp

Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers: kent een voorgeschiedenis van meer dan 80 jaar. In zowel isolatie als gevelonderhoud zijn wij al jaren marktleider. Niet alleen in omvang en landelijk bereik, maar juist ook in kwalitatieve en innovatieve oplossingen. Wil je verduurzamen? Dan brengen we dit samen in één aanbod.

We bieden niet zomaar een oplossing, we bieden een uitstekende oplossing afhankelijk van de situatie en de wensen. We hebben daarom het breedste pakket aan isolatieproducten en -materialen beschikbaar. Daarom is er voor elke vraag over duurzaamheid en besparen een goed antwoord.

Bij het kiezen van producten die passen bij jouw wensen, letten we op een aantal zaken:

  • Kosten. We bieden verschillende oplossingen. Hierdoor zijn de kosten voor verduurzaming passend voor iedere klant. Daarbij zijn wij transparant over welke producten in aanmerking komen voor subsidie en welke niet.
  • Kwaliteit. We staan voor onze dienstverlening en dus de producten die we aanbieden. We geven hier 10 jaar garantie op.
  • Zorg voor het milieu. We gebruiken producten die het minst schadelijke zijn voor het milieu.
  • Duurzaamheid. Onze adviezen geven de meest duurzame oplossing weer en daarbij betrekken we dan ook tevens de omgeving. Denk hierbij aan de staat en kwaliteit van de gevel, het dak of de bodem. De combinatie van omgeving en soort product kan het verschil maken tussen een prima isolatie en een hele goede.

Het marktplein is een goed initiatief om inwoners van de verschillende gemeentes de mogelijkheid te geven om een volledig aanbod te hebben mbt verduurzaming. Goed dat hier meerdere marktpartijen bij elkaar komen om samen tot een zo volledig mogelijk aanbod te komen.

De isolatiemaatregelen die wij aanbieden zijn spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dakisolatie. Voorafgaand wordt de woning op technische punten geïnspecteerd wat resulteert in een passend isolatie advies voor je woning.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Selecteer hier de verduurzamingsmaatregel die in uw adviesrapport staat.

Vloerisolatie
Takkenkamp
Dakisolatie
Takkenkamp
Spouwmuurisolatie
Takkenkamp
Zolder- of vlieringisolatie
Takkenkamp