Welkom op de Transform verduurzamingsmarkt van Apeldoorn!  

Ben je op zoek naar eerlijk en objectief advies? Of weet je al welke maatregelen voor jou het beste zijn? Kies je optie en vind kwalitatieve aanbieders op het marktplein van de Gemeente Apeldoorn. 

Apeldoorn

Energie besparen en je huis verduurzamen was nog nooit zo belangrijk als nu. Iedereen moet hiermee aan de slag. En dat is niet altijd even makkelijk, want hoe kom je aan betrouwbaar en goed aanbod?

Transform helpt je verder. Door afspraken te maken met aanbieders die je kunnen helpen om jouw huis te verduurzamen. Je kunt vertrouwen op een goed advies en goede producten en diensten.

Transform verduurzamingsmarkt

Als je je eigen woning wilt verduurzamen zijn er erg veel opties om uit te kiezen. Welke is het beste voor jouw woning? Hoe weet je zeker dat de kwaliteit van de maatregelen voldoende is? Hoe voorkom je een ellenlang proces van afstemming en voorbereiding? Transform helpt jou met het verduurzamen van je woning.

  • Hulp bij energiebesparing
  • Garantie van betrouwbaarheid
  • Ontzorging in het proces 
  • Objectiviteit en eerlijkheid is de basis

Op de verduurzamingsmarkt vind je aanbieders uit jouw regio. De aanbieders op de verduurzamingsmarkt zijn door Transform gekozen vanwege hun goede kwaliteit. Transform is namelijk onafhankelijk en is opgezet door vier gemeenten en twee provincies.

Verduurzamingsuitdaging in Apeldoorn

In Apeldoorn gaat iedereen aan de slag met het energiezuinig maken van gebouwen: inwoners, ondernemers en de gemeente zelf. Op veel van onze gebouwen liggen bijvoorbeeld zonnepanelen.

We merken dat steeds meer eigenaren van huizen en bedrijfspanden al maatregelen nemen. We helpen inwoners en ondernemers waar we kunnen met verduurzamen, zodat iedereen mee kan doen!

De gemeente Apeldoorn heeft een duurzaamheidsloket voor inwoners: het Energiepunt. Hier kunt u terecht met alle vragen over het verduurzamen en het energiezuinig maken van de woning.

Klik hieronder om de veelgestelde vragen voor Apeldoorn te lezen.

FAQ Apeldoorn

Actie: Subsidie voor woningisolatie in Apeldoorn

Er loopt op dit moment een subsidieactie vanuit de gemeente Apeldoorn voor het isoleren van uw woning. De actie loopt via het marktplein. Vind meer informatie over de actie op de actiepagina van subsidie voor woningisolatie Apeldoorn.