Terug

Green Building Data Factory

Green Building Data Factory
Uitvoerder

Meten is weten, en weten is besparen. Op basis van informatie van onze sensoren kun je kostenbewust en prestatiegericht aan de slag met verduurzamen. Hoe? Wij leveren sensoren die de energieprestatie van de woning meten. Dit combineren we met een gezondheidsmeting van het binnenklimaat van je woning. Wil je na het meten aan de slag, dan bieden we de volgende stap in verduurzamen met gevelisolatie van Takkenkamp B.V. en infrarood verwarming van Ainano B.V.

Wij leveren ondermeer het ecologische binnenisolatiesysteem (na-isolatie van buitenmuur aan de binnenzijde) van GUTEX. Dit product biedt door de goede eigenschappen van houtwolvezel een woongezond en behaaglijk leefklimaat.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Gevelisolatie

Green Building Data Factory (GBDF) is gespecialiseerd in het meten van de prestaties in je woning.

Je staat op het punt om specifiek voor gevelisolatie een offerte aan te vragen. GBDF is gespecialiseerd in het aanbieden van een advies op basis van meetgegevens en gebruiksanalyse. Uit deze analyse kan blijken dat gevelisolatie nodig is. Heb je nog geen verbruiksanalyse bij GBDF aangevraagd of uitgevoerd? Dan stellen we voor dit product eerst te kiezen.

Takkenkamp
Warmteafgifte

Green Building Data Factory (GBDF) is gespecialiseerd in het meten van de prestaties in je woning.

Je staat op het punt om specifiek voor warmteafgifte een offerte aan te vragen. GBDF is gespecialiseerd in het aanbieden van een advies op basis van meetgegevens en gebruiksanalyse. Uit deze analyse kan blijken dat bijvoorbeeld een IR-radiator wenselijk is. Heb je nog geen verbruiksanalyse bij GBDF aangevraagd of uitgevoerd? Dan stellen we voor dit product eerst te kiezen.

Ainino
Verbruiksmanager

In deze maatregel leveren we sensoren die de energieprestatie van de woning meten. Dit combineren we met een gezondheidsmeting van het binnenklimaat van je woning. Op basis van de metingen kun je kostenbewust en prestatiegericht aan de slag met verduurzamen. Hoeveel en welke sensoren we toepassen hangt af van jouw woning en dus nemen we contact met je op om de situatie door te spreken. Je betaalt een maandelijks bedrag en na de metingen kun je kiezen voor bijvoorbeeld onze andere verduurzamingsmaatregelen.

Green Building Data Factory