Betrouwbaar advies

Energie besparen en je huis verduurzamen was nog nooit zo belangrijk als nu. Iedereen moet hiermee aan de slag. En dat is niet altijd even makkelijk, want hoe kom je aan betrouwbaar en goed aanbod?

Met de verduurzamingsmarkt, of het marktplein, helpen we jou als inwoner. Door afspraken te maken met aanbieders die je kunnen helpen om jouw huis te verduurzamen. Je kunt erop vertrouwen dat zij een goed advies geven en goede producten en diensten leveren.

Voor onze inwoners

We hebben deze website ontwikkeld voor onze inwoners. Of je nu in je eentje aan de slag wilt met verduurzamen, of samen met je straat of wijk, hier kun je terecht. Ook met collectieve vragen gaan onze aanbieders graag om tafel om te kijken hoe ze kunnen helpen. Neem dus vooral contact op met de aanbieder van je keuze voor een gerichte offerte of een persoonlijk advies!

Kwaliteit staat voorop

Alle aanbieders op de site hebben afspraken gemaakt met de gemeenten over wat ze doen en hoe ze hun producten en diensten leveren. Dit noemen we de Transform-gedragscode.

De beheerder van de gedragscode en van het aanbod op deze site is onze marktmeester. De marktmeester zorgt ervoor dat alle afspraken worden nagekomen en bewaakt de kwaliteit. Vragen of zorgen kun je op elk moment bij hem kwijt.

De gemeenten achter Transform

De gemeenten Apeldoorn, Deventer, Zwolle en Zutphen werken samen met de provincies Overijssel en Gelderland onder de naam Transform. Ons doel? Zorgen dat verduurzamen nét iets makkelijker wordt. Waar je ook woont, wat je ook wilt aanpassen aan je huis, bij ons kun je terecht.

Neem contact op