Hoe kan ik mij als aanbieder aanmelden?

Ben je een aanbieder van verduurzamingsmaatregelen en wil je dat jouw aanbod ook wordt opgenomen op deze site? Of wil je deelnemen aan één van de actuele acties? Neem contact op met de Marktmeester via het contactformulier.

FAQ algemeen

Wat is de meerwaarde van het marktplein?

In de huidige markt wordt je als consument of woningeigenaar overspoelt met websites en aanbiedingen. Aanbieders beloven veel, maar komen hun beloftes niet altijd na. Helaas is het maar al te vaak zo dat je een subjectief, omzetgedreven advies krijgt en veel geld uitgeeft zonder daadwerkelijk energie te besparen. Het marktplein garandeert kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid.

De prijzen op het marktplein zijn marktconform, maar de afspraken zijn dat niet. Wij garanderen dat alle aanbieders op het marktplein zich houden aan de gedragscode en hun afspraken nakomen. Ook is het mogelijk om een gecombineerde aanvraag te doen. Wil jij verschillende soorten maatregelen, eventueel bij verschillende partijen doorvoeren? Dan regelen wij dat voor je. Of je nu al precies weet wat je wilt of juist nog zoekende bent, op het marktplein kun je terecht.

Wie beheert het marktplein?

Het marktplein wordt beheerd door de marktmeester. Een onafhankelijke partij die het aanspreekpunt is voor de partijen op en rond het marktplein en die zorgt voor de afspraken tussen partijen onderling. De marktmeester is (in deze fase) aangesteld en gefinancierd door de gemeenten.

De meeste zaken worden door standhouders onderling opgelost. De marktmeester beheert de kwaliteit, onder andere door het organiseren van de toe- en uittreding van standhouders. 

De Marktmeester heeft drie rollen:

  1. Kwaliteitsbeheerder
  2. Besluitvormingsbegeleider
  3. Gedragscode beheerder

Als inwoner kun je de marktmeester bovendien als intermediair inroepen bij een (naderend) geschil of bij andere vragen.

Wie is de marktmeester?

"Ik ben René van Delden, 65 jaar jong en woon in Twello. Al 20 jaar werk ik in gebiedsontwikkeling aan de energietransitie. Dit samen met woningcorporaties en gemeenten. Ik heb veel ervaring in ontwikkelen en versnellen van marktinitiatieven, innovaties en ondernemen

Als jullie marktmeester sta ik klaar om te zorgen dat alles op deze verduurzamingsmarkt goed verloopt. Ik regel dat bewoners en organisaties van bewoners het aanbod vinden dat bij ze past. Ook help ik aanbieders met het presenteren van hun aanbod. Als het nodig of handig is, zorg ik voor een gesprek tussen bewoners en aanbieders.

Ik sta voor jullie klaar. Je kunt me bereiken via het contactformulier."