Terug

Lammertink Isolatie BV

Lammertink Isolatie BV
Adviseur totaalpakket
Uitvoerder

Lammertink Isolatie is uw gespecialiseerde partner in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Als onderdeel van een 3e generatie familiebedrijf staan wij voor goed, eerlijk advies en een prettige samenwerking. Het is niet voor niets dat Lammertink Isolatie met gepaste trots de hoogste klanttevredenheid van Nederland heeft. Dak-, zoldervloer-, spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie; Lammertink Isolatie heeft alles in huis om uw woning van top tot teen te verduurzamen. Om u te helpen bij uw isolatiekeuze, komen wij graag vrijblijvend voor een adviesgesprek langs. Een goed geïsoleerde woning resulteert in een constant warmteklimaat, waardoor het energieverbruik en de daarmee gepaarde kosten aanzienlijk zullen dalen. Al onze producten zijn gecertificeerd en zijn geselecteerd op hun vochtdoorlatendheid en temperatuur werend vermogen.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Vloerisolatie

Vloerisolatie kan met diverse systemen worden aangebracht. Welk systeem het beste bij u past hangt af van de kruipruimte. De hoogte, vochtigheid, hout of beton kunnen van invloed zijn op de keuze van het materiaal.

Lammertink Isolatie BV
Dakisolatie

Lammertink monteert diverse soorten dakisolatie systemen en kan het professioneel aanbrengen met of zonder afwerking.

Lammertink Isolatie BV
Totaaladvies + levering maatregelen

Lammertink is gespecialiseerd in advies over isolatiemaatregelen en kan het vervolgens ook allemaal zelf professioneel aanbrengen.

Lammertink Isolatie BV
Spouwmuurisolatie

Lammertink biedt de mogelijkheid om de gevel te voorzien van spouwmuurisolatie. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw situatie. Spouwmuurisolatie is een veel gekozen en effectieve manier van isoleren.

Lammertink Isolatie BV
Zolder- of vlieringisolatie

De zolder en of vliering kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Lammertink denkt mee en levert hierin kwalitatieve oplossingen.

Lammertink Isolatie BV