Terug

Linthorst Techniek

Linthorst Techniek
Uitvoerder

Linthorst Techniek is een dynamisch familiebedrijf en één van de grootste installateurs van Nederland. Als duurzaamheidsexpert met jarenlange ervaring op het gebied van installatie en elektrotechniek zijn wij een ervaren en betrouwbare partij op het marktplein. Wij kunnen je voorzien van advies, uitvoering en onderhoud op een breed pakket aan maatregelen.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

(hybride) warmtepomp

Wij bieden een (hybride) warmtepomp aan als bijverwarming voor je (bestaande) CV-ketel. Wij werken met diverse types van merken als Remeha, Nibe en Nefit. De kosten hiervoor zijn erg afhankelijk van de woonsituatie en wensen.

Ook bieden wij (all-electric) warmtepompen aan als hoofdverwarming voor je woning, zodat je geen CV-ketel meer hoeft te installeren. Of dit mogelijk is hangt af van de situatie. Wij werken hiervoor met de merken Remeha en Nibe.

Vraagt je een offerte aan voor een (hybride) warmtepomp, dan nemen we contact op om je wensen te bespreken en je situatie te beoordelen.

Remeha
Ventilatie

Wij hebben verschillende ventilatiesystemen met warmteterugwinning in ons assortiment. Dit bieden wij aan in samenwerking met Brink Climate Systems. De kosten hangen sterk af van de situatie en wensen. Als je een offerte aanvraagt nemen wij contact op om de wensen door te spreken en een gerichte offerte op te stellen.

Brink Climate Systems
Elektrisch koken

Het mogelijk maken van koken op inductie in je keuken inclusief inbouw en installatie. De kosten hangen af van jouw wensen en situatie.
Als je een offerte aanvraagt nemen wij contact op om de wensen door te spreken en een gerichte offerte op te stellen.

Linthorst Techniek
Warm water

Als je op zoek bent naar een duurzame manier van warm water verkrijgen, dan helpen we je hier graag bij. We hebben verschillende mogelijkheden om op een duurzame manier water te verwarmen of op een slimme manier warmte terug te winnen uit bijvoorbeeld je douche. Als je een offerte aanvraagt nemen wij contact op om de wensen door te spreken en een gerichte offerte op te stellen.

Linthorst Techniek
Warmteafgifte

Er zijn veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op verwarmen met radiatoren. Aansluitend op uw eigen situatie, elektrische radiatoren of middels infrarood. Geef bij het aanvragen van de offerte aan wat je wensen zijn, zodat wij gericht contact met je kunnen opnemen. De kosten zijn hierbij volledig afhankelijk van de situatie en de wensen.

Linthorst Techniek
Koeling

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je woning te koelen. De prijs hangt sterk af van de woning en wensen.
Als je een offerte aanvraagt nemen wij contact op om de wensen door te spreken en een gerichte offerte op te stellen.

Linthorst Techniek