Terug

QBuild

QBuild
Uitvoerder

Altijd op je gemak zijn in je eigen leefomgeving. Dat is wat QBuild wil bereiken. Wij werken niet aan een huis, wij maken een thuis. Wij renoveren geen kantoren, wij creëren een duurzame werkomgeving. Dat doen we door constant te verduurzamen op het gebied van leefcomfort.

Altijd bezig met het verbeteren van het comfort en er zijn wanneer we het hardst nodig zijn. Hier gaan wij voor, elke dag. Samen maken we de wereld stap voor stap een betere plek.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Vloerisolatie

Qbuild levert verschillende soorten vloerisolatie, afhankelijk van de situatie. Hierin werkt Qbuild samen met gespecialiseerde partners waar nodig.

QBuild
Dakisolatie

Qbuild biedt diverse dakisolatie systemen aan en kan dit aanbrengen met of zonder afwerking, passend bij de situatie. Qbuild werkt hierin samen met gespecialiseerde partner(s).

QBuild
Isolatieglas

Er zijn vele mogelijkheden om je gebouw klaar te maken voor de toekomst. Of het nu om een woning, kantoorgebouw of ander complex gaat, QBuild heeft overal een antwoord op. Zo kunnen wij voorzien in HR++ glas.

QBuild
Kleine maatregelen (tochtstrippen en radiatorfolie)

Voor de woning waar kleine ingrepen benodigd zijn kan Qbuild deze leveren. Afhankelijk van de woning biedt Qbuild verschillende opties.

QBuild
Gevelisolatie

Qbuild levert verschillende soorten gevelisolatie, afhankelijk van de situatie. Hierin werkt Qbuild samen met gespecialiseerde partners waar nodig.

QBuild
Totaaladvies

We leveren een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte, waarbij eventuele levering / installatie van de geadviseerde maatregelen door betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partners kan worden opgepakt.

QBuild
Totaaladvies + levering maatregelen

Allereerst leveren wij een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte plannen wij de maatregelen in en ontzorgen we u volledig in het proces. Het totaalpakket van advies tot installatie.

QBuild