Terug

WOAB Woningabonnement

WOAB Woningabonnement
Adviseur totaalpakket
Uitvoerder

Het WOAB Woningabonnement: woningverduurzaming, wij weten hoe en wij regelen het! Wij voeren alles voor je uit en dat alles met 10, 15 of 20 jaar garantie. Ook regelen wij het financiële deel.

Het WOAB Woningabonnement is gebaseerd op een compleet energieadvies voor je woning. Wij helpen iedere bewoner met zijn verduurzamingsvraag. Soms is het antwoord eenvoudig, maar vaak is het een complexer vraagstuk dan bewoners zelf denken. Daarom adviseren wij altijd eerst het maken van een goed energieadvies.

WOAB werkt samen met veel lokale partijen. Meer intensief wordt er in dit totaalaanbod samengewerkt met NL Huis, EnergyGuards en Woningwaard

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Zonnepanelen

Je staat op het punt om specifiek voor zonnepanelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar zonnepanelen onderdeel van kunnen zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
(hybride) warmtepomp

Je staat op het punt om specifiek voor een (hybride) warmtepomp een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Ventilatie

Je staat op het punt om specifiek voor ventilatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Elektrisch koken

Je staat op het punt om specifiek voor een offerte aan te vragen voor elektrisch koken. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Warm water

Je staat op het punt om specifiek voor warm water maatregelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Vloerisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor vloerisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Dakisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor dakisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Isolatieglas

Je staat op het punt om specifiek offerte aan te vragen voor isolerend glas. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Kleine maatregelen (tochtstrippen en radiatorfolie)

Je staat op het punt om specifiek voor kleine maatregelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Gevelisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor gevelisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Zonneboiler

Je staat op het punt om specifiek voor een zonneboiler een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Warmteafgifte

Je staat op het punt om specifiek een offerte aan te vragen voor warmteafgifte. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Verbruiksmanager

Je staat op het punt om specifiek voor een verbruiksmanager een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Koeling

Je staat op het punt om specifiek een offerte aan te vragen voor koelingsmaatregelen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement
Totaaladvies

We leveren een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte, waarbij eventuele levering / installatie van de geadviseerde maatregelen door betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partners kan worden opgepakt.

WOAB Woningabonnement
Totaaladvies + levering maatregelen

Allereerst leveren wij een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte plannen wij de maatregelen in en ontzorgen we u volledig in het proces. Het totaalpakket van advies tot installatie.

WOAB Woningabonnement
Bodemisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor bodemisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

WOAB Woningabonnement