Terug

Woningwaard

Woningwaard
Adviseur totaalpakket
Uitvoerder

Energie besparen met je buren: samen sta je sterk. Woningwaard adviseert jou en je buren over het energiezuinig en mogelijk aardgasvrij maken van jullie woningen. Woon je met minimaal vijf buren in hetzelfde type woning? Dan biedt Woningwaard een advies op maat voor elk huis. Zo weet je precies welke stappen je kunt zetten. Samen met onze partners WOAB en NL Huis zorgen we vervolgens dat het advies voorzien wordt van passende offertes, eventuele financiering en betrouwbare uitvoering. Zo nemen wij jou al het regelwerk uit handen.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Zonnepanelen

Je staat op het punt om specifiek voor zonnepanelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar zonnepanelen onderdeel van kunnen zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
(hybride) warmtepomp

Je staat op het punt om specifiek voor een (hybride) warmtepomp een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Ventilatie

Je staat op het punt om specifiek voor ventilatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Elektrisch koken

Je staat op het punt om specifiek voor een offerte aan te vragen voor elektrisch koken. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Warm water

Je staat op het punt om specifiek voor warm water maatregelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Vloerisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor vloerisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Dakisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor dakisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Isolatieglas

Je staat op het punt om specifiek offerte aan te vragen voor isolerend glas. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Kleine maatregelen (tochtstrippen en radiatorfolie)

Je staat op het punt om specifiek voor kleine maatregelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Gevelisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor gevelisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Zonneboiler

Je staat op het punt om specifiek voor een zonneboiler een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Warmteafgifte

Je staat op het punt om specifiek een offerte aan te vragen voor warmteafgifte. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Verbruiksmanager

Je staat op het punt om specifiek voor een verbruiksmanager een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Koeling

Je staat op het punt om specifiek een offerte aan te vragen voor koelingsmaatregelen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard
Totaaladvies

We leveren een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte, waarbij eventuele levering / installatie van de geadviseerde maatregelen door betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partners kan worden opgepakt.

Wil je direct een advies voor meerdere woningen? Geef dit dan aan, dan bekijken wij graag het totaalplaatje.

Woningwaard
Specifiek advies
Woningwaard
Totaaladvies + levering maatregelen

Allereerst leveren wij een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte plannen wij de maatregelen in en ontzorgen we u volledig in het proces. Het totaalpakket van advies tot installatie.

Wil je direct een advies voor meerdere woningen? Geef dit dan aan, dan bekijken wij graag het totaalplaatje.

Woningwaard
Bodemisolatie

Je staat op het punt om specifiek voor bodemisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woningwaard