Terug

Woon Duurzaam

Woon Duurzaam
Adviseur totaalpakket
Uitvoerder

Een helder persoonlijk gesprek over jouw mogelijkheden en behoefte voor de verduurzaming van je woning. We stellen samen met jou het best passende pakket aan verduurzamingsmaatregelen samen en komen het werk voor je uitvoeren. Je koopt je pakket bij Woon Duurzaam en wij zorgen voor de rest.

De gekozen maatregelen neem je af als een pakket. Ze zijn dus niet los bij ons verkrijgbaar. De maatregelen zijn afgestemd op jouw woning en persoonlijke wensen. Iedere woning en iedere situatie is uniek. Wil je nog meer comfort en ben je bereid meer te verbouwen, dan kan dat ook met Woon Duurzaam. Bij ons kun je altijd rekenen op het beste pakket met de juiste prijs.

We maken gebruik van betrouwbare, degelijke merken en passen techniek toe die zich bewezen heeft. De partners waarmee we samenwerken hebben we geselecteerd op hun ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Zonnepanelen

Wij leveren zonnepanelen in samenwerking met Sunforce en de Zonnefabriek.

Je staat op het punt om specifiek voor zonnepanelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar zonnepanelen onderdeel van kunnen zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Sunforce
(hybride) warmtepomp

Je staat op het punt om specifiek voor een (hybride) warmtepomp een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woon Duurzaam
Ventilatie

Wij bieden ventilatie in samenwerking met Luchtbalans.

Je staat op het punt om specifiek voor ventilatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Luchtbalans Ventilatietechniek
Elektrisch koken

Je staat op het punt om specifiek voor een offerte aan te vragen voor elektrisch koken. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woon Duurzaam
Warm water

Wij bieden een warmtepomp-boiler aan.

Je staat op het punt om specifiek voor warm water maatregelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woon Duurzaam
Vloerisolatie

Wij bieden vloerisolatie aan in samenwerking met Lammertink Isolatie. Wij werken onder andere met EPS parels.

Je staat op het punt om specifiek voor vloerisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Dakisolatie

Wij bieden dakisolatie aan in samenwerking met Lammertink Isolatie.

Je staat op het punt om specifiek voor dakisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woon Duurzaam
Isolatieglas

Wij bieden HR+++ glas aan in samenwerking met Lammertink Isolatie.

Je staat op het punt om specifiek offerte aan te vragen voor isolerend glas. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Kleine maatregelen (tochtstrippen en radiatorfolie)

Je staat op het punt om specifiek voor kleine maatregelen een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woon Duurzaam
Gevelisolatie

Wij bieden spouwmuurisolatie aan in samenwerking met Lammertink Isolatie.

Je staat op het punt om specifiek voor gevelisolatie een offerte aan te vragen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Warmteafgifte

Wij werken samen met Albrand om Jaga Lo H2O radiatoren en Albrand vloerverwarming aan te bieden.

Je staat op het punt om specifiek een offerte aan te vragen voor warmteafgifte. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Albrand
Koeling

Je staat op het punt om specifiek een offerte aan te vragen voor koelingsmaatregelen. Deze aanbieder is echter gespecialiseerd in het aanbieden van een totaaladvies, waar deze maatregel onderdeel van kan zijn. Wil je liever een totaaladvies voor je woning, eventueel inclusief levering? Dan stellen we voor dat je die optie kiest in de productenlijst van deze aanbieder.

Woon Duurzaam
Totaaladvies

We leveren een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte, waarbij eventuele levering / installatie van de geadviseerde maatregelen door betrouwbare en kwalitatief hoogstaande partners kan worden opgepakt.

Woon Duurzaam
Totaaladvies + levering maatregelen

Allereerst leveren wij een objectief en persoonlijk advies voor jouw situatie. Dit advies vertalen wij naar een betrouwbare offerte. Indien je akkoord gaat met de offerte plannen wij de maatregelen in en ontzorgen we u volledig in het proces. Het totaalpakket van advies tot installatie.

Woon Duurzaam