Terug

Zonsimpel

Zonsimpel
Uitvoerder

Wij maken energie opwekken, opslaan en besparen simpel. We zijn gespecialiseerd in zonnepaneelsystemen van Sunpower en Solarwatt. Dit zijn de beste zonnepanelen in de markt. Wil je verder verduurzamen, dan adviseren we je om je wensen te realiseren. Dit kan gaan over je eigen energie opwekken, energieopslag, energiemanagement tot aan een aardgasloze woning. Wij werken vaak samen met Linthorst Techniek en Rouwenhorst Isolatie.

Verduurzamingsmaatregelen die wij aanbieden

Als je interesse hebt in een verduurzamingsmaatregel voeg deze dan hieronder toe aan je winkelwagen.

Zonnepanelen

Wij bieden verschillende typen zonnepanelen, afhankelijk van uw wensen en situatie. De prijs is sterk afhankelijk van de hoeveelheid panelen, het type dak van jouw woning en of bijvoorbeeld de meterkast moet worden vervangen. Geef al deze informatie aan bij een offerte-aanvraag, zodat we gericht een offerte kunnen sturen.

Zonsimpel
Zonneboiler

Wij bieden verschillende typen zonneboilers. De prijs is sterk afhankelijk van de capaciteit die je nodig hebt, het type dak van jouw woning en of bijvoorbeeld de meterkast moet worden vervangen. Geef deze informatie aan bij een offerte-aanvraag, zodat we gericht een offerte kunnen sturen.

Zonsimpel